Af en toe filmpjes maken bij evenementen van De Gouden Soeplepel, Dorpssoep, Samen Soepen?

Kom dan naar de Workshop filmen met je mobiel, kort en krachtig op zaterdag 13 januari van 14:00 uur tot 16:00 uur.

We zoeken enthousiaste tieners én volwassenen die bij evenementen als de Dorpssoep Leersum en De Gouden Soeplepel filmpjes willen maken met hun mobiel.

Lijkt het je wat én wil je super goede filmpjes leren maken waar je zelf ook veel mee kunt? Dan kun je meedoen aan de workshop ‘Filmen met je mobiel’, van Nils le Loux. Je kunt je aanmelden voor deze gratis workshop als je beschikt over een mobiel met een goede camera.

Als je meedoet dan maak je kennis met leuke mensen, je werkt aan het vergroten van je netwerk en er staat altijd een kop soep voor je klaar. Dus maak gebruik van het aanbod om mee te doen aan de workshop ‘Filmen met je mobiel’ op 13 januari aanstaande. Wacht niet te lang want vol=vol.

De workshop ‘filmen met je mobiel’ wordt gegeven door Nils le Loux, hij heeft oa. gewerkt voor MTV, Nickelodeon en TMF. En is gespecialiseerd in het seriematig produceren van video content via o.a. Yellowbitroad.

Aanmelden voor de workshop kan door een mail te sturen naar goudensoeplepel@gmail.com .

Wacht niet te lang want vol=vol.

Inschrijven voor de workshop seizoensoep bij de Historische Moestuin Bartiméus tussen Driebergen en Doorn is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops klik dan hier !

Inschrijven voor de workshop Luxe soepen door Chef Edwin Wildeman in de keuken van het Vakcollege Maarsbergen is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops klik dan hier !

Inschrijven voor de krachtige en smakelijke workshop Puur Bouillon met lokale producten bij de Proloog in Amerongen is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops klik dan kan hier !